SERVICE

Service

Wij brengen "de toonzaal" bij u thuis!

Elke woning en inrichting is verschillend. De soort raamdecoratie, stof, kleuren, systemen moeten aansluiten bij uw interieur. Vandaar komen wij met ons advies bij u langs.

 

Gratis opmeten

Service is wat primeert. Onze adviseurs komen volledig vrijblijvend op het gewenste moment bij u langs, dus ook in het weekend of 's avonds. Uw ramen worden door ons deskundig opgemeten. Indien gewenst zorgen wij eveneens voor de plaatsing. 

Heeft u toch nu graag een prijsindicatie? Vul het contactscherm in met het gewenste product en de afmetingen van uw ramen. U ontvangt binnen 48u een geheel vrijblijvende offerte.

Maatwerk

Fammat Interieur Design werkt uitsluitend met hoogwaardige materialen om u een optimaal maatproduct te leveren. U zal dan ook jarenlang plezier beleven aan uw gordijnen.

Garantie

Er geldt een garantie van 5 jaar. 2 jaar volledige garantie op materiaal- en assemblagefouten en de daaropvolgende 3 jaar geldt de garantie enkel op de vervanging van onderdelen (demontage, productietijd, installatiekosten, doek en transport vallen buiten de garantieregeling, uitgezonderd defecten veroorzaakt door abnormaal gebruik. 

Op het machanisme van vouwgordijnen en rolgordijnen geldt een garantie van 10 jaar.

Korte levertermijnen

Door een minutieus productieproces worden onze prodcuten binnen de kortste keren geleverd (afhankelijk van de soort en de moeilijkheidsgraad).

Samenwerking

Bent u architect, binnenhuisarchitect, kleur- en/of stijladviseur, projectontwikkelaar, bouwpromotor,... en wenst u een samenwerking met ons? Contacteer ons!